کارگاه آسیب شناسی تدریس در دانشگاه توسط دکتر عباس صادقی عضو هیات علمی گروه علوم تربیتی مورخ 1403/10/29 از ساعت 8 صبح لغایت 12 ظهر در محل تالار حکمت دانشگاه برگزار می گردد.
جلسه هم اندیشی حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با رئیس محترم مرکز فناوری و امنیت فضای مجازی دانشگاه در تاریخ 1403/08/28 در اتاق شورای معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد. در این جلسه ضمن تشکر از زحمات و پشتیبانی مدیریت و همکاران محترم مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه در همه حوزه ها، به ویژه هم افزایی جهت ارتقا فرایندهای آموزشی دانشگاه در بستر سامانه های الکترونیکی، درخصوص موارد ذیل، تبادل نظر و هماهنگی لازم به عمل آمد: ایجاد بستر مناسب جهت دستیابی به اهداف تعیین شده در برنامه عملیاتی دانشگاه شامل هوشمندسازی فضای آموزشی و رفع مشکلات حضور و غیاب برخط دانشجویان برنامه ریزی جهت ارتقای سخت افزاری و نرم افزاری سیستم های کامپیوتری و اصلاح و به روز رسانی زیر ساخت شبکه(تجهیزات اکتیو) در حوزه معاونت آموزشی توسعه زیرساخت ها جهت معرفی دانشگاه در حوزه بین المللی و پذیرش دانشجوی بین المللی به شیوه مجازی
جلسه مشترک آقای دکتر محسن محمدی گلنگش معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با آقای دکتر رزمی مدیر عامل شرکت پارس اکسیر وابسته به هلدینگ اکسیر خزر در محل دفتر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مورخ 1403/08/23 برگزار گردید. در این نشست دکتر محمود رضا آقا معالی مدیر امور خدمات آموزشی و آقای دکتر مهدی حسام مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه و همچنین سرکار خانم دکتر باقری کارشناس شرکت پارس اکسیر نیز حضور داشتند. موضوعات مربوط به نحوه بورس دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی، نحوه همکاری در خصوص اجرای پارسا ها و همچنین همکاری های مربوط به دوره های کارآموزی و کارورزی دانشجویان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. همچنین مقرر گردید مسئولین حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی پس از بازدید از شهرک گلخانه ای بلوبری در منطقه هفت دغنان شهرستان بندرانزلی در خصوص نحوه همکاری، بورس صنعت برای دانشجویان وتفاهم نامه مربوطه اقدامات قانونی بعمل آورند.
نشست معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با مدیر کل سازمان بنادر و دریانوردی استان گیلان در محل دفتر مدیر کل سازمان بنادر و دریانوردی مورخ 1403/08/20 برگزار گردید. در این نشست که آقای محمد کاظم حسن زاده اقدم رئیس گروه برنامه ریزی درسی و گسترش آموزش دانشگاه نیز حضور داشتند، موضوعات مربوط به کارت سلامت دانشجویان نوورود، الزامات و اقدامات انجام شده مرتبط با رشته های دریانوردی و همچنین نحوه حمایت اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان و همچنین سایرادارات شهرستان و استان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. در پایان نیزمعاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه از دانشکده علوم و فنون نوین دریایی شهرستان بندرانزلی بازدید نمودند.
به اطلاع دانشجویان نوورود دانشگاه گیلان می رساند جهت ثبت علایق خود به آدرس talent.farnama.net مراجعه نمایند.
به اطلاع دانشجویان گرامی میرساند فرایند شناسایی و حمایت از دانشجویان سرآمد دانشگاه گیلان از طریق ثبتنام الکترونیکی در سامانه سجاد وزارت عتف در حال برگزاری است. برایناساس دانشجویان برتر واجد شرایط در تمامی مقاطع و رشتههای تحصیلی میتوانند با مراجعه به وبگاه سازمان امور دانشجویان نسبت به ثبتنام الکترونیکی و ارسال مستندات اقدام نمایند. بر اساس آییننامه و شیوهنامه اجرایی، دانشجویان سرآمد در هر یک از بخشهای آموزشی، پژوهشی، فناوری، فرهنگی و اجتماعی، بینالمللی، ورزشی و هنری انتخاب و از حمایتهای مصوب شورای انتخاب دانشگاه بهرهمند میگردند. دانشجویان گرامی میتوانند با مراجعه به سامانه جامع امور دانشجویان (سجاد) پس از عضویت با ورود به سامانه از مسیر منوی خدمات ¬ اداره کل امور دانشجویان داخل ¬ شناسایی و حمایت از دانشجویان سرآمد دانشگاه، اقدام به ثبت و تکمیل مراحل درخواست نمایند. ثبتنام الکترونیکی: تا 28 شهریور زمان اعلام نتایج نهایی: 25 مهر سامانه سجاد: https://portal.saorg.ir شماره تماس دبیرخانه: معاونت دانشجویی دانشگاه گیلان؛ 33690178-013 (آقای علیپور) آییننامه جامع و شیوه نامه اجرایی شناسایی و حمایت از دانشجویان سرآمد در اطلاعیه مندرج در سایت دانشگاه در دسترس میباشد.
جلسه «شورای گسترش آموزشی و برنامه ریزی درسی دانشگاه» در ساعت 08:30 صبح روز دوشنبه مورخ 1403/06/05 در دفتر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تشکیل گردید. در این جلسه بر اساس دستور کار تعیین شده موارد زیر مطرح و تصمیم گیری لازم اتخاذ شد. ایجاد و راه اندازی دوری دکتری رشته مهندسی عمران گرایش راه و ترابری. بازنگری برنامه درسی کارشناسی مهندسی شیمی. بررسی اهمیت و ساز وکار اجرایی سازی طرح ساماندهی برنامه های درسی در سامانه سادا.
جلسه کارگروه بررسی شیوه نامه های حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در تاریخ 1403/04/17 در دفتر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی برگزار گردید . در این جلسه شیوه نامه های : -برگزاری امتحانات -معادل سازی -آیین نامه یکپارچه مقررات آموزشی -آزمون جامع برای دانشجویان مقطع دکتری مورد بررسی قرار گرفته و پس از اعمال نظرات و پیشنهادات اعضاء، مقرر شد جهت تصویب نهایی به شورای دانشگاه ارسال گردد.
به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند امتحانات روز شنبه 1403/04/16 بدون تغییر در همان ساعت اعلام شده قبلی برگزار خواهند شد.
سرکار خانم زهرا صالحی شیجانی بعنوان نماینده شایسته سامانه همانند جو در سال 1402 توسط پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران برگزیده شد.
جلسه شورای آموزشی دانشگاه در مورخ 1403/02/23 ساعت 9 صبح با حضور اعضاء در دفتر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه تقویم آموزشی دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و شروع سال تحصیلی 1404-1403 روز شنبه 24 شهریور ماه تعیین گردید.
به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، نظر به حمایت از دانشگاهیان حامی غزه برگزاری کارگاه آشنایی با آیین نامه های تسهیل ادامه تحصیل استعداد درخشان در مورخ 1403/02/09 از ساعت 13 الی 15 به ساعت 14 الی 16 تغییر یافت.
اولین جلسه شورای آموزشی دانشگاه در سال 1403 در دفتر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی تشکیل شد. در این جلسه بخشنامه معاونت آموزشی وزارت عتف به منظور اجرایی سازی شیوه نامه انتخاب سرآمدان آموزشی قرائت و نحوه محاسبه امتیازات در فرآیند انتخاب سرآمد آموزشی کشوری و موسسه (دانشگاه) تصویب گردید. مراسم تجلیل از مقام شامخ معلم روز چهارشنبه 12 اردیبهشت ماه 1403 برگزار خواهد گردید.
معاونت وظیفه عمومی استان گیلان از همکاری و زحمات حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه جهت اجرای دقیق قوانین و مقررات وظیفه عمومی در سال 1402 تشکر و قدردانی نمودند.
به اطلاع دانشجویانیکه تاکنون موفق به انتخاب واحد نشده اند می رساند، دوشنبه مورخ 1402/11/23 انتخاب واحد تمامی ورودی ها تمدید شد. زمان بندی به تفکیک ورودی ها اطلاع رسانی خواهد شد.
طی حکمی از سوی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه گیلان، دکتر محمد کاظم حسن زاده اقدم عضو هیات علمی گروه علوم مهندسی به سمت سرپرست گروه برنامه ریزی درسی و گسترش آموزشی دانشگاه منصوب شد. شایان ذکر است پیش از این دکتر مهدی حسام این مسئولیت را برعهده داشت.
جلسه شورای آموزشی دانشجویان بینالملل روز دوشنبه مورخ 1402/11/02 در اتاق شورای معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار گردید و موارد ذیل طبق قوانین دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت : - بررسی فرم قرارداد و ثبتنام دانشجویان جدیدالورود بینالمللی - تعیین شرایط پذیرش دانشجوی بینالمللی در ترم بهمن ماه و تخصیص بورسیه به آنها - موارد دانشجویی
کارگاه دانش افزایی مشاور آموزشی در تاریخ 1402/10/25 در تالار حکمت دانشگاه برگزار گردید. در اين كارگاه ابتدا معاون آموزشی و تحصيلات تكميلي دانشگاه با بیان اهمیت هدایت تحصیلی و نظارت مستمر برروند تحصیلی دانشجویان و فراهم کردن زمینه شاگردپروری و ارتقای علمی و فردی دانشجویان به موارد مهم شیوه نامه مشاور آموزشی از جمله وظایف استاد مشاور، نحوه نظارت بر انتخاب واحد، حذف و اضافه، تایید فرم های میهمانی ، انتقال و تغییر رشته اشاره نموده و در ادامه خانم کاویانفر رئیس اداره آمار و اطلاعات آموزشی دسترسي هاي مرتبط با استادان مشاور در سامانه جامع آموزشی از جمله نحوه حضور و غیاب، اعلام نظر درخواستهای میهمانی و انتقال دانشجویان و نحوه گزارش گیری از سامانه را توضیح دادند. در پايان كارگاه، معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي و مدير خدمات آموزشي دانشگاه به سوالات حضار پاسخ دادند.
بنا به پیشنهاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه گیلان،دکتر مهدی حسام عضو هیات علمی گروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری به سمت سرپرست مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب شد. شایان ذکر است پیش از این دکتر محمدجواد مهدی پور مقدم این مسئولیت را برعهده داشت.
کارگاه دانش افزایی مشاور آموزشی در تاریخ 25 دی ماه 1402 از ساعت 10 لغایت 12 در تالار حکمت با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار می گردد.
زمان برگزاری: 24 اردیبهشت ماه سال 1404 وبسایت: https://packaging.guilan.ac.ir رئیس کنفرانس: دکتر علی باستی دبیر علمی: دکتر حسینعلی عابددوست دبیران اجرایی: دکتر مجتبی پوراحمدی و محمد زریابی معرفی کنفرانس: بستهبندی به عنوان یکی از پدیدههای تأثیرگذار دنیای مدرن علاوه بر محافظت از محصول در برابر عوامل محیطی، بهعنوان وسیله ارتباطی برای ارائه تصویر برند و نیز نقطه مرجعی برای انتخاب کالا توسط مصرفکنندگان مطرح است. در دنیای صنعتی امروز بستهبندی به عنوان جزئی لاینفک از چرخه تولید توزیع کالاها تبدیل شده و تخصصهای بسیاری را درگیر ساخته که هر کدام اهمیتی خاص به خود دارند. شاخههایی چون علوم و فناوری مواد، اقتصاد، روانشناسی، مدیریت بازاریابی، چاپ، تجارت و نیز حوزههای هنر و طراحی (دیزاین). به طور مشخص طراحی بستهبندی بهعنوان عاملی تعیین کننده در افزایش درآمد و اشتغالزایی از دو رکن طراحی بصری و طراحی سازه تشکیل شده است. طراحی بصری به تایپ، رنگ، صفحهآرایی و طرحبندی مرتبط است که ذیل رشته طراحی گرافیک جای میگیرد. طراحی سازه با طراحی ساختار ظرف، ارگونومی و عملکرد بسته ارتباط دارد که ذیل رشته طراحی صنعتی قرار میگیرد. نکتهای که در زمینه طراحی بستهبندی شایان توجه است لزوم پیوند بین رشته این حوزه بوده که در نتیجه حوزه حاضر را به یکی از چالش برانگیزترین شاخههای طراحی بدل ساخته است. با توجه به ضرورت معرفی کالای ایرانی و توسعه تولید و صادرات محصولات کشور که بارها در سالهای اخیر توسط رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران مورد تذکر واقع شده و نامگذاری تمامی سالهای گذشته با تدقیق در حوزه حمایت از کالای ایرانی و اهتمام به حوزه تولید توسط ایشان، کنفرانس حاضر در تلاش است ابعاد گوناگون موضوع بستهبندی به ویژه حوزه طراحی بستهبندی را مورد واکاوی قرار دهد. این رویداد در تلاش است با توجه به آنکه یکی از چالشهای اصلی کالاهای ایرانی به زمینه ارتباطات، برندینگ و طراحی بستهبندی آن باز میگردد، با بهرهگیری از مقالات علمی روز و دعوت از سازمانها، نهادها و پژوهشگران و طراحان مرتبط با حوزه طراحی بستهبندی اهمیت و کارکرد این زمینه سرنوشتساز در تجارت، اقتصاد و اشتغالزایی را نمایان کرده و در نهایت این رویداد با برنامهریزی و اتخاذ سیاستها و راهبردهای لازم مسیر را برای پیشرفت و ارتقای هنر و صنعت بستهبندی ایران هموار سازد. محورهای کنفرانس: استراتژیها و راهکارهای توسعه تولید و برندسازی محصولات ایرانی؛ نسبت هویت و طراحی بستهبندی؛ نقش تبلیغات در بستهبندی؛ چاپ و نقش آن در بستهبندی؛ رابطه بستهبندی با فناوری و الگوهای جدید ارتباطی؛ پژوهشهای علوم و فناوری مواد انواع بستهبندیها و نسبت آن با طراحی بستهبندی؛ محیط زیست و علوم و فناوری بستهبندی؛ مطالعات مالکیت و حقوق مادی و معنوی بستهبندی؛ جستارهای وابسته به علم اقتصاد، تجارت، بازاریابی و شناخت بازارهای مرتبط علوم و فناوری بستهبندی؛ مطالعه، نقد و بررسی طراحی بستهبندی ایران در بستر تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فناوریهای نوین؛ آیندهپژوهی، آیندهنگاری، راهبردپردازی، چشماندازسازی، سناریوپردازی و ... درباره علوم و فناوری بستهبندی ایران؛ آسیب شناسی روشها، ساختارها و زمینههای آموزش طراحی بستهبندی و پیشنهاد راهبردها و روشهای نوین؛ و کلیه محورهای مرتبط با ابعاد هنری، فنی و اجتماعی طراحی بستهبندی.
زمان برگزاری: 17 و 18 بهمن ماه 1403 وبسایت: 7nsco.guilan.ac.ir رئیس سمینار: دکتر علی باستی دبیر علمی: دکتر محمد کیانپور دبیر اجرایی: دکتر محمد رضا یاقوتی معرفی سمینار: هفتمین سمینار کنترل و بهینه سازی به منظور نیل به اهداف زیر برگزار می گردد: معرفی پتانسیل های دانشگاه گیلان در حوزه کنترل و بهینه سازی فراهم آوردن بستر مناسب برای تبادل دانش متخصصین حوزه کنترل و بهینه سازی غنا بخشیدن به محیط علمی دانشجویان و ایجاد انگیزه در آنها فراهم نمودن بستر مناسب برای کاربردی نمودن این علوم محورهای سمینار: - نظریه کنترل و سیستم های دینامیکی - کنترل بهینه سیستم های دینامیکی - کاربردهای نظریه کنترل و کنترل بهینه در پزشکی، مهندسی، اقتصاد و ... - حساب تغییرات و بهینه سازی
زمان برگزاری: 8 و 9 اسفندماه سال 1404 وبسایت: jelvehonar.guilan.ac.ir رئیس کنفرانس: دکتر علی باستی دبیر علمی: دکتر حسینعلی عابددوست دبیر اجرایی: محمد زریابی معرفی کنفرانس: کنفرانس بین المللی «جلوههای هنر ایرانی اسلامی ...» سعی دارد زمینههای پژوهش در عرصۀ هنر، فرهنگ، علوم و اسناد مرتبط با هنر ایرانی و هنر اسلامی را با نگاه ویژه به پیوندها و همگراییهای فرهنگ و هنر ایران و روسیه، آسیای مرکزی، قفقاز و اوراسیا؛ از کهنترین ایام تا عصر حاضر را فراهم کند. با اهتمام به اینکه کنفرانس حاضر گشایشی در زمینۀ شناخت، تفسیر و تعالی مطالعات نظری هنر این منطقه از دورۀ باستان تا جلوههای نوظهور آن باشد، اهداف زیر قابل تبیین است: تقویت ارتباطات، بحث و تبادل نظر میان پژوهشگران، اساتید و دانشجویان حوزه هنر ایران، روسیه و کشورهای محدودۀ آسیای مرکزی، قفقاز و اوراسیا شناسایی سرمایههای غنی فرهنگ و هنر ایران، روسیه و کشورهای حوزۀ آسیای مرکزی، قفقاز و اوراسیا به جامعۀ علمی و هنری ایران و جهان بهرهوری بهینه از ظرفیتهای ویژۀ فراملیتی در گسترش مطالعات فرهنگی و هنری در منطقه و جهان ایجاد انگیزه در پژوهشگران جوان حوزۀ مطالعاتی فرهنگ و هنر در منطقه کمک به گسترش مرزهای علم و توسعۀ روابط حوزههای مختلف هنر با علوم دیگر توسعۀ علمی مطالعات نظری هنرهای ایران و گسترش مطالعات در زمینۀ پیوندهای فرهنگ و هنر ایران، روسیه و کشورهای محدودۀ آسیای مرکزی، قفقاز و اوراسیا ترویج فرهنگ و هنر در بطن جوامع بهعنوان یکی از اصلیترین مواریث تمدنها تأمین مکتوبات نظری نوین و یاری به حوزۀ منابع آموزش دانشگاهی هنر محورهای کنفرانس: محور ویژه: پیوند هنر ایرانی اسلامی با مناطق روسیه، آسیای مرکزی، قفقاز و اوراسیا رابطه هنرهای ایرانی اسلامی و فرهنگ رابطه هنرهای ایرانی اسلامی و علوم رابطۀ هنرهای ایرانی اسلامی و اسناد سیر تحول و تطوّر نقوش ایرانی اسلامی