گزارش برگزاری کارگاه آشنایی با سامانه تحصیلات تکمیلی

کارگاه آشنایی با سامانه تحصیلات تکمیلی روز شنبه سی ام اردیبهشت در تالار حکمت برگزار شد. در ابتدای جلسه، دکتر شیرینی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با عرض خیر مقدم ، در خصوص سیاست های معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی برای مکانیزه کردن فرایندهای آموزشی و بهره گیری از اتوماسیون جهت بهبود و سرعت بخشیدن به انجام فرایندها توضیحاتی را ارائه نمود و از حاضران خواست پیشنهادهای خود را در زمینه ارتقاء و افزایش بهره وری این سیستم، ارائه نمایند. در ادامه مهندس حقانی، مدرس دوره، در خصوص ساختار سامانه تحصیلات تکمیلی و قابلیت های آن توضیحاتی‌ ارائه نمود. ایشان با اشاره به قابلیت های سامانه و نحوه مدیریت آن توسط مدیران گروه ها و امکاناتی که در اختیارشان قرار داده شده است؛ به چگونگی دریافت گزارش ها توسط دانشجویان از سامانه پرداخت. وی در ادامه، نحوه انتخاب استاد راهنما و مشاور و همچنین چگونگی تصویب موضوع پروپوزال و ثبت مقاله مستخرج در سامانه تحصیلات تکمیلی را به صورت گام به گام توضیح داد. در پایان به منظور رفع ابهامات پیش آمده، پنل پرسش و پاسخ با حضور مهندس حقانی و دکتر کتابچی، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، برگزار شد. دکتر کتابچی ضمن ارایه توضیحات تکمیلی مربوط به موضوع کارگاه، مطالبی نیز در زمینه جنبه های آیین نامه ای و قانونی فرایندهای اداری در تحصیلات تکمیلی مطرح کرد و سپس به سؤالات حاضران، پاسخ داده شد.