کارگاه ارتقاء استانداردهای آموزشی (تحصیلات تکمیلی) دانشگاه برگزار شد

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در راستای اعلام روزهای سوم تا دوازدهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۶ به عنوان دهه سرآمدی آموزش از جانب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اقدام به برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی متناسب با شعارها و اهداف این دهه نموده است. اولین کارگاه دهه سرآمدی آموزش روز یکشنبه ۳ اردیبهشت، با عنوان " ارتقاء استانداردهای آموزشی (تحصیلات تکمیلی) "، در دفتر مدیر امور آموزشی دانشگاه، برگزار شد. در این کارگاه که با حضور روسای ادارات امور خدمات آموزشی و تحصیلات تکمیلی و کارشناسان تحصیلات تکمیلی برگزار گردید، درباره شیوه نامه اجرایی آیین نامه های جدید آموزشی مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی و همچنین مصوبات اجرایی شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه، مطالبی مطرح و حاضران به تبادل نظر در خصوص راه اندازی گردش کارهای جدید به منظور کاهش مراجعات حضوری دانشجویان پرداختند. گفتنی ست کارگاه " ارتقاء استانداردهای آموزشی (حوزه وظیفه عمومی) " روز دوشنبه، ۴ اردیبهشت، ساعت ۱۴ در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار می شود. مخاطبان این کارگاه روسای ادارات امور خدمات آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیران تحصیلات تکمیلی و رابطین حوزه وظیفه دانشکده ها هستند.