قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال 1398 دانشگاه گیلان

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال 1398 دانشگاه گیلان بدین وسیله به اطلاع می رساند ثبت نام از پذیرفته شدگان در دو مرحله به صورت اینترنتی و حضوری صورت می گیرد که انجام هر دو مرحله ثبت نام الزامی است.

زمان ثبت نام اینترنتی از روز شنبه مورخ 98/06/23 لغایت روز دوشنبه مورخ 98/06/25 خواهد بود.

پس از آن ثبت نام حضوری در تاریخ های 26 و 27 و 30 شهریور ماه در محل دانشکده های مربوطه انجام خواهد شد.

لینک سامانه ثبت نام اینترنتی دانشگاه و مدارک لازم برای ثبت نام متعاقبا از طریق همین پایگاه اطلاع رسانی می گردد لذا توصیه می شود پذیرفته شدگان محترم در تاریخ های اعلام شده از سوی سازمان سنجش به این دانشگاه مراجعه ننمایند.

با آرزوی موفقیت