برگزاری کارگاه ارتقاء استانداردهای آموزشی(فرآیندهای فارغ التحصیلی)

کارگاه ارتقاء استانداردهای آموزشی(فرآیندهای فارغ التحصیلی)، هفتمین برنامه دهه سرآمدی آموزش، روز دوشنبه ۱۱ اردیبهشت، رأس ساعت ۱۴ با حضور رؤسای ادارات امور خدمات آموزشی و تحصیلات تکمیلی و کارشناسان آموزشی دانشکده ها، اداره فارغ التحصیلان، اداره پذیرش و ثبت نام و دفتر تحصیلات تکمیلی، در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد. ابتدا آزاده کاویان فر، رئیس اداره آمار و اطلاعات آموزشی در خصوص اهمیت الکترونیکی نمودن فرآیندهای آموزشی در راستای تحقق دولت الکترونیک مطالبی عنوان کرد و سپس در رابطه با فرآیند درخواست چک لیست توسط دانشجو و نحوه کنترل و بررسی توسط افراد موجود در گردش کار توضیحاتی داد.در پایان کوکب چلمبری، رئیس اداره پذیرش، ثبت نام و امور مشمولین در خصوص نحوه بررسی و کنترل مدارک موجود در پرونده فیزیکی دانشجو و اعمال آن در گردش کار مواردی مطرح نمود.