اطلاعیه شماره 3- ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی

اطلاعیه شماره 3- ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی

بدین وسیله موارد ذیل درخصوص جلسات ارائه سمینار، آزمون جامع، دفاع از طرح پیشنهادی پایان نامه یا رساله و دفاع از پایان نامه یا رساله نهایی دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی  در نیمسال جاری به شرح ذیل جهت استحضار اعلام می گردد:

• مهلت دفاع نیمسال اول 1400-1399 طبق تقویم آموزشی تا تاریخ 1399/11/30 می باشد.
  • از تاریخ 1399/09/01 برگزاری جلسات ارائه سمینار و دفاع از طرح پیشنهادی پایان نامه یا رساله صرفا به صورت غیرحضوری  یا نیمه حضوری انجام خواهد شد.
  • برگزاری دفاع به شیوه غیرحضوری و نیمه حضوری صرفا تا زمان بهتر شدن شرایط شیوع ویروس با اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا امکان پذیر است.
  • برگزاری دفاع نیمه­ حضوری می ­بایست با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و طبق پروتکل های وزارت بهداشت انجام شود.
  • برگزاری آزمون جامع در صورت صلاحدید گروه آموزشی مربوطه می تواند به صورت شفاهی و غیرحضوری انجام شود.
  • در صورتیکه گروه آموزشی تمایل به برگزاری آزمون جامع بصورت شفاهی نداشته باشد، این مرحله به عنوان عدم حضور و غیبت دانشجو تلقی نمی شود.