اطلاعیه شماره ۱۱ -مواردی درخصوص برگزاری کلاس های رفع اشکال

بسمه تعالی

با سلام و ضمن تشکر از همکاری عموم دانشگاهیان، پیرو اطلاعیه قبلی در خصوص برگزاری کلاس‌های رفع اشکال از تاریخ ۱۷ خرداد به مدت دو هفته به اطلاع اعضای هیئت علمی و مدرسان محترم و دانشجویان گرامی می‌رساند:
۱. از همکاران محترم درخواست می شود طبق تقویم هفتگی دروس برای رفع اشکالات احتمالی در محل کلاس ها حضور یابند،  زیرا در فضای بزرگتر امکان رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی بیشتر است.
۲. از عموم دانشگاهیان درخواست می‌شود با نمایندگان مرکز بهداشت دانشگاه که در درب ورودی دانشکده‌ها جهت تب‌سنجی و غربالگری مستقر می‌شوند همکاری نمایند و دانشجویان محترم نیز نسبت به تکمیل و تحویل فرم های مرکز بهداشت اقدام کنند. در ضمن استفاده از ماسک الزامی است.
۳. حضور دانشجویان گرامی برای رفع اشکال، اختیاری است لذا حضور یا عدم حضور دانشجو نباید تاثیری در نمره دانشجو داشته باشد.
۴. با توجه به اوج گیری مجدد شیوع ویروس کرونا مجددا تاکید می‌شود که برای رعایت پروتکل بهداشتی به هیچ‌وجه امکان استفاده از خوابگاه و سالن‌های غذاخوری، بوفه‌ها و سرویس حمل و نقل وجود ندارد و فقط اتوبوس‌های داخلی نسبت به جابجایی دانشجویان در داخل مجتمع دانشگاه اقدام خواهند کرد.
۵. تاکید می‌شود که برگزاری امتحان حضوری ممنوع است. در صورتی که استادان محترم در ارزیابی مستمر
تمایل به برگزاری امتحان داشته باشند می‌توانند آزمون‌ها را در فضای مجازی برگزار کنند. در سامانه تبادل محتوا نیز امکان برگزاری آزمون وجود دارد.